PROCES & KOMMUNIKATION

Misforståelser koster dyrt

V kender allesammen til de knap så gode historier, hvor et byggeri løber af sporet og bygherre og entreprenører må slås på hver deres side, fordi der kan være millioner på spil. Det er ikke rart for nogen af parterne og i sidste ende går det ud over de mennesker, der skal indtage bygningerne, fordi byggeriet bliver forsinket.

Hvor svært kan det være, tænker måske de fleste udenforstående. Men det er meget svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det er mennesker, der skal have overblik, indsigt, viden, kundskab, flair for at projektere, gennemføre, lede, skubbe, styre og fremfor alt: Kommunikere så alle kan forstå deres rolle og opgave.

Men hold nu op, hvor kan der bare opstå mange store og små fejl undervejs! Min mand har arbejdet indenfor byggebrachen i nøglepositioner i 40 år, så derfor kender jeg til udfordringerne. Men vi mennesker er fuld af mange tanker på én gang, vi har følelser, der måske forstyrrer os og vi kommer til at lave fejl. Det kan ikke undgåes for vi er ikke robotter. men vi kan i dén grad minimere fejlprocenten byggeprocessen, så I kommer i mål til tiden og med økonomien i behold! Er det attraktivt for jer?

Hvordan kan det foregå – 
hvordan lærer vi det?

Under- overskrift: Proces Kommunikation & Drivkraft rem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque suscipit molestie purus, sed dictum nisi. Integer at fermentum nisi, sed dapibus libero. Aliquam velit erat, condimentum accumsan convallis id, faucibus non nibh. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut nibh eros, faucibus luctus blandit sed, dapibus eget mi. Vestibulum et dolor lorem. Pellentesque erat elit, tempor id lorem in, vehicula aliquam sem. Pellentesque ut elit pellentesque, scelerisque nulla non, gravida elit.

 

KONTAKT

Marianne Thorin
+ 45 22 33 13 25
mariannethorin@gmail.com
Vibevej 14, 8641 Sorring

VIGTIG INFORMATION

Handelsbetingelser

Copyright © Marianne Thorin  ·  Alle rettigheder forbeholdt.