KARRIEREFORÆLDRE

Vil du gerne give det
bedste til både job og børn?

Jeg hjælper dig, som er presset KarriereFar eller KarriereMor til en styrket autencitet og indre power– sådan at du kan udfolde din ypperste passion i livet!

Jeg ved, du er et ansvarsbevidst menneske, der gerne yder dit allerbedste, for at få tingene til at lykkes – både på job og i din familie. Du er også ambitiøs og arbejder hårdt for at skabe gode resultater – ikke bare for dig selv, men for hele virksomheden, som du arbejder for/med. Du er samtidig en stolt far eller mor og det er vigtigt for dig, at din familie har det godt. Du mærker en stærk samvittighed over for jobbet, og du synes du kunne gøre det bedre, hvis du bare havde mere tid til opgaverne.

Og samtidig kan du til tider være plaget af dårlig samvittighed over for din familie (kæreste/partner og børn) fordi du bruger meget tid og energi på jobbet, og når du så er hjemme, er du træt og måske ikke rigtig glad, og har svært ved at være nærværende, omsorgsfuld og legende, – som der bliver forventet af dig (også af dig selv).

Indimellem har du følelsen af, at du ikke kan kende dig selv, fordi du føler dig “skakmat” lige meget hvor du er, – og lige meget, hvor meget du knokler for at få det til at fungere. Du savner din frihed – rum til at være dig – være glad, være sjov og kunne tage tingene lidt lettere.

Ja, du drømmer måske i virkeligheden om noget større, anderledes, mere tilfredsstillende – en følelse af, at du virkelig sparker r** og gør noget ud over det sædvanlige – ikke fordi du skal knokle mere – nej tværtimod – men fordi du gør det rigtige – altså, det rigtige for dig! Måske har du skubbet det væk i lang tid, måske er det først lige nu poppet op? Men du ved ikke helt, hvad det dybest set består af – endnu?

Ok, lige nu sidder du måske i hamsterhjulet med fast, god løn, materielle goder og en familie, som du elsker (og måske føler du, at du burde elske noget mere?) Men du er bare ikke helt tilfreds med dit liv, selvom det set udefra ser vældig fint ud. Det gør ondt inde i dig, og du forstår ikke rigtig, hvorfor?

Du skal tage dig selv og
din indre passion alvorligt!

Du føler på en måde, at du sidder fast. Du forsøger at tænke dig til en løsning, men lige meget i hvilken retning, du kigger eller tænker (skifte job, flytte, få hushjælp, gå ned i tid) – så føles det ikke som den helt rigtige løsning for dig. Og du tænker, at det nok bare er en “overgang” – det går sikkert snart over – jeg/vi skal bare lige…

Nu har jeg så 2 vigtige nyheder til dig – en god og en dårlig, – vi tager den sidste først: Én ting kan jeg love dig: Det går desværre ikke over og forsvinder af sig selv, tværtimod. Det vil blive ved med at “banke på” igen og igen. Den gode nyhed er, at det selvfølgelig kan løses og at hjælpen ofte er meget tættere på, end du regner med. Og den forandring du længes efter er slet ikke langt borte, for alt hvad du drømmer om – det findes som potentiale indeni dig!

Derfor handler det ikke om, at du mangler noget, for du har allerede guldet inden i dig – vi skal bare have det frem i lyset! Og dét kan jeg hjælpe dig med – ganske enkelt og effektiv – og på en enestående måde, så du ret hurtigt mærker en lettelse, og ser dig selv stå med et stærkt og bæredygtigt fundament, hvorfra du kan navigere som en fri fugl – grundglad, givende og med et helt nyt gåpåmod. Jeg får lyst til at spørge dig:

Hvad vil det betyde for dig, at du kan stå op om morgenen og mærke en indre frihed og glæde, der gør dig effektiv i dit job, og samtidig giver dig lyst til at komme hjem og kunne være nærværende tilstede sammen med dine børn og din kæreste/partner?

Og hvad vil det betyde for dig, at den evindelige uro og dårlig samvittighed forsvinder, og du til gengæld pludselig står med en urokkelig tro på dig selv, en klarhed til at skelne imellem skidt & kanel og en følelse af, at du ikke behøver “at kæmpe mere” – for du er allerede på den “legeplads” (med familie) som du længe har drømt om, hvilket giver dig meningsfuldhed – og NU har du også en klar idé om din retning for din passion?

Hvad vil det betyde for dig, hvis du pludselig har de redskaber og indsigter, der gør, at du kan kommunikere på en rar og respektfuld måde med både kolleger og dine kære i familien? Og det betyder, at du bliver set og hørt på en hel ny måde – en værdig måde, som gør godt langt ind i hjertet!

Hvad vil det betyde for dig, at se og mærke, at din forandring smitter direkte positivt af på din børn og kæreste. Det vil sige, din kæreste er imødekommende, mild og sjov over for dig, – og dine børn vil lige så gerne puttes og hjælpes af dig som af din kæreste! Er dét en forskel, der er væsentlig for dig at gå efter? Ok, så er det nu du tager mobilen og ringer.

Vi tager en kort snak, jeg lytter og giver dig de første redskaber og så tager vi den derfra.

Jeg glæder mig til at tale med dig!

KONTAKT

Marianne Thorin
+ 45 22 33 13 25
mariannethorin@gmail.com
Vibevej 14, 8641 Sorring

VIGTIG INFORMATION

Handelsbetingelser

Copyright © Marianne Thorin  ·  Alle rettigheder forbeholdt.